Over K-Konsult

K-Konsult ondersteunt bedrijven in het optimalizeren van hun organisatie en  het uitwerken van hun lange termijn strategie en bijhorend actieplan. Changemanagement is onze core business. General mangement, Verkoop en Marketing is onze specialiteit.  Als betrouwbare partner wenst K-Konsult daarom een lange termijn partnership op te bouwen en zo een meerwaarde te bieden.  De mangementervaring die K-Konsult heeft opgebouwd over de jaren kan bedrijven helpen om pasklare oplossingen te vinden voor zijn specifieke nood.  Wij gaan hierbij verder dan het theoretisch analyseren van de feiten maar stellen samen met de u en uw management een actieplan op en voeren dit samen met hen uit. 

De conceptuele en procesgerichte aanpak zal u helpen om de organisatie aan te passen aan de nieuwe noden.  De medewerkers van uw bedrijf staan centraal.  Zij moeten de hoeksteen vormen voor de uitbouw van uw bedrijf en het verstevigen van uw concurrentiepositie. 

Workshops met directie en kaderleden, opleidingen van het uitvoerend personeel en opvolgingssessies zijn essentieel, ze maken een substantieel onderdeel uit van onze allesovattende aanpak.

K-Konsult werkt nauw samen met Lesire en Partners.  Voor elke specifieke discipline hebben we een ervaren conultant aan boord.  Elke medewerker van K-Konsult en Lesire en Partners heeft minstens twintig jaar ervaring op directieniveau in de bedrijfswereld. 

Naast de reeds opgesomde diensten kan K-Konsult u bijstaan bij onverwachte situaties.  Crisis management door een ervaren manager kan u helpen om een uitdagende periode te overbruggen.  Deze tijdelijke vacatures voor General managament en Marketing en Sales kunnen door K-Konsult ingevuld worden.


 Change Management - Organizational Development - Management Development - People Development